Restauranten er lukket på nuværende adresse

- vi arbejder på at åbne et andet sted, og nærmere info herom vil blive slået op her på hjemmesiden.

Profil

Vi er en hyggelig, havnerestaurant, som har en unik beliggenhed i hjertet af Kerteminde Havn. Vi har siden marts 2013 drevet Restaurant Thorsted’s, som er resultatet af en fælles passion. En passion om at starte egen restaurant, hvor kærligheden er i spil, i alle tænkelige afskygningner.
For os er det vigtigt at have kærligheden med i alt, hvad vi foretager os i restauranten - både i forhold til maden, servicen og det at drive virksomhed.

Vi er beliggende ved den nylig etablerede Renæssancehavn i Kerteminde, hvor vores terrasse er integreret med den nybyggede træ-repos, som vores gæster kan nyde, mens de har frit udsyn, til det skønne havneområde.  

For os er det vigtigt at drive en restaurant, hvor der både er plads til familier med legende børn, glade pensionister og ikke mindst de familier, hvor børnene er fløjet fra reden. Hos Restaurant Thorsted’s har vi plads til alle, og vi tager hånd om alle vores gæster. Atmosfæren er rolig, og vi giver os tid til at snakke med vores gæster. Vi sætter derfor pris på, at du som gæst, bliver serviceret fra start til slut. 

Jens og Frederikke, som er personerne bag, etablerede Restaurant Thorsted’s i marts 2013, med ønsket om at åbne en behagelig og stemningsfyldt fiskerestaurant, hvor der er plads til alle. Vi lægger vægt på kvalitetsmad til en fornuftig pris, som alle finder overkommelig. 

Jens har tidligere arbejdet i restaurationsbranchen, i henholdsvis Aarhus, Horsens og Odense, og kender derfor alt til, hvad gæsterne ønsker og hvordan forventningerne opfyldes bedst muligt. Han har også arbejdet i dansk industri, men valgte at vende tilbage til restaurationsbranchen og starte egen virksomhed, i samarbejde med Frederikke. Begge er alsidige folk, som ikke er bange for at prøve noget nyt.

Vi er begge oprindeligt fra Aarhusområdet, men valgte at udleve iværksætterdrømmen i Kerteminde på Fyn, hvor vi forelskede os i beliggenheden ved havnen.

Vi ser altid frem til at betjene vores gæster i restauranten.